nesemnificativ

Asta se intampla acum ceva timp, cand cei doi frumosi au decis sa se casatoreasca. Mi-am amintit ca as fi vrut sa scriu atunci si n-am avut timp. Asa ca voi scrie la prezent despre evenimentul care a impartit Romania in doua.

de ce sunteti bai hateri pe nunta biancai dragusan cu victor slav? nu va dati seama ca asa ii faceti subiect de discutie si in mediile “culturalizate” care cica nu consuma can-can de la mass-media ahtiata dupa scandal? si serios, de ce? de ce sa facem misto de o nunta oarecare (ma rog, nu chiar oarecare, ca cei doi sunt zeii multor capete luminate cu drept de vot si sete de manele din tara asta) cand am putea sa vorbim despre valoarea expresionismului ca miscare artistica sau despre sinestezia simbolista in opera lui rimbaud?

oricum nu e ca si cum se astepta cineva ca bianca sa se casatoreasca cu cine stie ce mare personalitate politica sau macar cu vreun bogatan chinez. adica, cine ar lua langa el o pipita cu prezenta constanta pe prima pagina a tabloidelor? columbeanu a luat-o pe monica, dar monica era doar escorta de lux si era discreta, iar mister pink a luat-o pe columbeanca in calitate de proaspat divortata si proaspat inaugurata fotomodel/femeie de afaceri in urma masinatiunilor facute pe spatele lu irinel. deci sa fim seriosi, nici macar irinel nu a luat-o pe lesko, desi s-a afisat cu ea. sa revenim, cine ar lua langa el o pipita? evident, un pipitz! tot ce imi amintesc despre slav asta (si nu stau sa caut acum detalii) e ca la un moment dat parca l-a futut anda adam si apoi a ajuns sa prezinte vremea alaturi de cealalta fata de la meteo. se stie ca botezatu a avut mare pasiune pentru bianca, se stie ca botezatu e poponar, nu ma mira alegerea celor doua pipitze de a se casatori. plus ca, pana acum, la cata ... a trecut prin bianca, e clar ca singurul care va simti ceva pasiune in pat va fi victor si asta va simti pasiunea lu botezatu indesata adanc in anus.

deci sa nu mai fim hateri, sa ne pastram statutul de intelectuali rasati si sa le uram un sincer “casa de silicon, contract prenuptial si protectie pentru binele omenirii!”

later edit, dupa ce am vazut niste comentarii pe facebook la o poza cu astia doi: omenirea are nevoie de relatia asta, omenirea are nevoie de nunta asta atat de mediatizata. se potriveste perfect pe visul romanesc: fata de la tara vine la bucuresti, se cunoaste cu juma de populatie masculina, ajunge la televizor si in ziare si se casatoreste cu printul din poveste. pe cealalta parte, si cocalarii au de castigat: “uite bah, sa moara geta, asta a luat-o pe bunoaca aia de la televizor si e semipoponar. pot si eu, chiar daca n-am echiament de protectie!”

No comments:

Post a Comment